Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за майстор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за майстор

Здравейте, сега се регистрирах, за да получа малко помощ, че ми писна да ме лъжат майсторите. Имам 33 1.7ie 8v и не се кара много на 80 000 км е, но наскоро ми се наложи да я карам и се оказа, че харчи около 15-17 на градско. Ходих на диагнотика при някакъв случаен и ми каза , че трябвало да се смени целия инжекционен блок. Моля ако някой е имал същият проблем да ми препоръча майстор, който се знимава по-често с алфи,а ако някой знае и колко струва тоя инжекц. блок ще е добре.
    Thanks

Re: Помощ за майстор

Първоначално публикувано от Ivcous
    Здравейте, сега се регистрирах, за да получа малко помощ, че ми писна да ме лъжат майсторите. Имам 33 1.7ie 8v и не се кара много на 80 000 км е, но наскоро ми се наложи да я карам и се оказа, че харчи около 15-17 на градско. Ходих на диагнотика при някакъв случаен и ми каза , че трябвало да се смени целия инжекционен блок. Моля ако някой е имал същият проблем да ми препоръча майстор, който се знимава по-често с алфи,а ако някой знае и колко струва тоя инжекц. блок ще е добре.
    Tha
    nks
    Ако инжекциона ти е Джетроник; как ти направиха диагностика??
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Ами аз не разбирам много от коли, но онзи майстор ми каза, че бил изгорял някакъв въздушен датчик, вътре в инжекционния модул и трябвало да се смени целия...
      Та за това питам за майстор, който повече се е занимавал с Алфи.
      Иначе на инжекционния модул пише Bosch- Jettronic(ако не се лъжа),но ще проверя, та мойстора я свърза с компютър и сложи и на ауспуха тръба. Каза, че била доста простичка като утройство и нямала ламда сонда(което ме учуди).
      За по-сигурно се разтърсих в нет-а и сега пиша.....за съвет, но наистина много харчи, а я имам от 92 година и знам как е харчила преди...

Comment

Lisane, помогни на човека де

Comment

Колега,инжекцията да не би да ти е Bosch/MP 3.1,тя е с Мап сензор вграден в ЕКУ-то.
          Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
            Колега,инжекцията да не би да ти е Bosch/MP 3.1,тя е с Мап сензор вграден в ЕКУ-то.
            Той човекът си е написал, че е с гадния Джетроник. Колкото до ламбдата не е сигурно, дали така е излязла от завода или някой ал кайда майстор на гърнета не я е изхвърлил заедно с катализатора. Защото се случват и тези неща
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ще проверя точно какво пише на Bosch-a, но ако знаете някой добър майстор да я погледне...

Comment

Първоначално публикувано от Ivcous
                ще проверя точно какво пише на Bosch-a, но ако знаете някой добър майстор да я погледне...
                Коя година е колата ми кажи и ще ти кажа дали мога да я видя

А най добре дай VIN номера и ще се ориентирам
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ми колата е произведена 90г. в талончето пише: ZAR90700005861...
                  предполагам, че това ти трябва, ако не ми кажи къде да го видя този VIN номер.
                  Thanks

Comment

по добре напиши целия ВИН
                    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                    sigpic

Comment

Working...
                    X